+45 69136470

Victorfone - Mobil GSM/3G extender over trådløst netværk

Victorfone - Mobil GSM/3G extender over trådløst netværk VARENR. 160101

En Victorfone bygger bro mellem Teleoperatørernes særdeles omkostningsfulde antenne netværk og mobilproducenternes krav om mere og mere funktionalitet på mindre og mindre plads i smartphonen. En Victorfone kan tilfredsstille begge parters behov for bedre dækning.

Pris
1.199,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

En Victorfone er et helt lovligt alternativ til en Mobil signal repeater, victorfonen hiver opkaldet ind via GSM/3G og sender det videre over Wifi til en app på din smartphone. 

Victorfonen udstyres med et abonnement/simkort fra din foretrukende udbyder, og når du ankommer i hjemmet/kontoret eller et andet sted inden for din victorfone's wifi dækning viderstiller du dine opkald til din victorfone's mobil nummer. Så vil opkaldene komme videre til din victorfone app, og der ved sikre at du har mulighed for at ringe over alt.

Skulle du være plaseret i særligt udsatte områder kan der monteres en større udendørs antenne så du er sikret fuld dækning.

Yderligere information

Yderligere information

EAN NR: 5700002029607
Size Guide Link text Nej
Size Guide Nej
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér